Welkom bij de Bruin Garagedeuren & Zonwering

De zonwering, garagedeuren en interieur specialist in uw regio! De Bruin Zonwering & Interieur is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio als vakkundig bedrijf met een uitstekende vakkennis en serviceverlening.
In onze uitgebreide showroom kunt u tal van onze producten en hun werking zien.

Mede dankzij een ruim assortiment producten en zeer brede vakkennis hebben wij voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing. U kunt bij ons terecht voor al uw buiten zonwering, raamdecoratie, horren, rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, glaswanden, clickvloeren, gordijnen en fournituren.

Naast Lopik leveren en monteren wij ook in Lopikerkapel, Benschop, Jaarsveld, Polsbroek, Polsbroekerdam, Cabauw, Schoonhoven, Bergambacht, Haastrecht, De Vlist, Waarder, Driebruggen, Harmelen, Bodegraven, Berkenwoude, Woerden, Stolwijk, Ammerstol, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Leerdam, Culemborg, Houten, Utrecht en omstreken. Wij leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten, projectmatig of via een VvE.

Nieuws

Grandioze Garage Deur Dagen

Maak kans op een gratis garagedeur. Op 2 en 3 oktober organiseren we de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer je tijdens deze dagen onze showroom bezoekt aan de 2e Industrieweg 12 te Lopik en een sectionaaldeur besteld krijg je de aandrijving én een codeschakelaar gratis. Liever openslaande deuren, dan ontvang je €500,- korting én een gasdrukveer gratis. Tevens maak je kans op 1 van de 4 gratis garagedeuren die door Novoferm worden verloot. Vraag ons naar de voorwaarden.

Contact

De Bruin Garagedeuren & Zonwering

2e Industrieweg 12
3411 ME Lopik
0348-447017
info@debruinzonwering.nl

Social

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
12-16 uur
Zondag
Gesloten
Overige
bereikbaar op 0348-447017