Welkom bij de Bruin Garagedeuren & Zonwering

De zonwering, garagedeuren en interieur specialist in uw regio! De Bruin Zonwering & Interieur is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio als vakkundig bedrijf met een uitstekende vakkennis en serviceverlening.
In onze uitgebreide showroom kunt u tal van onze producten en hun werking zien.

Mede dankzij een ruim assortiment producten en zeer brede vakkennis hebben wij voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing. U kunt bij ons terecht voor al uw buiten zonwering, raamdecoratie, horren, rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, glaswanden, clickvloeren, gordijnen en fournituren.

Naast Lopik leveren en monteren wij ook in Lopikerkapel, Benschop, Jaarsveld, Polsbroek, Polsbroekerdam, Cabauw, Schoonhoven, Bergambacht, Haastrecht, De Vlist, Waarder, Driebruggen, Harmelen, Bodegraven, Berkenwoude, Woerden, Stolwijk, Ammerstol, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Leerdam, Culemborg, Houten, Utrecht en omstreken. Wij leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten, projectmatig of via een VvE.

Nieuws

Pergola

Bij De Bruin Zonwering kunnen we u geen droge zomer beloven, maar daar hebben we wel een oplossing voor.

Neem nu bijvoorbeeld de Med Jeans Pergola van Gibus. Deze Pergola van Italiaans design heeft aluminium gecoate staanders en een PVC doek dat zo is ontworpen dat er geen water op blijft staan.

Contact

De Bruin Garagedeuren & Zonwering

2e Industrieweg 12
3411 ME Lopik
0348-447017
info@debruinzonwering.nl

Social

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten
Overige
bereikbaar op 06-12756837