Welkom bij de Bruin Garagedeuren & Zonwering

De zonwering, garagedeuren en interieur specialist in uw regio! De Bruin Zonwering & Interieur is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio als vakkundig bedrijf met een uitstekende vakkennis en serviceverlening.
In onze uitgebreide showroom kunt u tal van onze producten en hun werking zien.

Mede dankzij een ruim assortiment producten en zeer brede vakkennis hebben wij voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing. U kunt bij ons terecht voor al uw buiten zonwering, raamdecoratie, horren, rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, glaswanden, clickvloeren, gordijnen en fournituren.

Naast Lopik leveren en monteren wij ook in Lopikerkapel, Benschop, Jaarsveld, Polsbroek, Polsbroekerdam, Cabauw, Schoonhoven, Bergambacht, Haastrecht, De Vlist, Waarder, Driebruggen, Harmelen, Bodegraven, Berkenwoude, Woerden, Stolwijk, Ammerstol, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Leerdam, Culemborg, Houten, Utrecht en omstreken. Wij leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten, projectmatig of via een VvE.

Nieuws

Grandioze Garagedeur Dagen 2019

Kom op 4 en 5 oktober langs in onze showroom en profiteer van 25% korting op een geïsoleerde garagedeur en ontvang een gratis LED verlichtingsbalk bij uw deur. Tevens maakt u kans op 1 van de 4 gratis garagedeuren.

Zomeractie 21% korting op uw garagedeur

Zomeraanbieding!

Profiteer nu van onze zomeraanbieding.
U ontvangt 21% korting bij de aanschaf van een geïsoleerde garagedeur. Bel 0348-447017 voor een afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Contact

De Bruin Garagedeuren & Zonwering

2e Industrieweg 12
3411 ME Lopik
0348-447017
info@debruinzonwering.nl

Social

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten
Overige
bereikbaar op 06-12756837