Garagedeuren & Carports

Als erkend NOVOFERM©dealer bieden wij goede kwaliteit tegen de scherpste prijzen, uitstekende service én 10 jaar garantie voor zowel nieuwbouw als vervanging van uw garagedeur.

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden, type deuren en besturingsmogelijkheden.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:
* Kanteldeuren (in staal én hout),
* (dubbelwandige) sectionaal deuren,
* zijwaartse sectionaal deuren en
* Houten sectionaal deuren.
* Openslaande deuren

Ook voor carports (ook leverbaar met zonnepanelen) van Novoferm© kunt u bij ons terecht.

Novoferm sectionaaldeuren staal

Een sectionaaldeur biedt, comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.

Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn dubbelwandig geïsoleerd en naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20 en iso-45. Rondom het deurblad en tussen de panelen is een rubber afdichtingsprofiel aangebracht.

Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan. De Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en dessins en vrijwel alle RAL-kleuren. Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving behoort tot de mogelijkheden.

Bij iedere sectionaaldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. De iso-45 is leverbaar met een geïntegreerde loopdeur Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED lichtlijst of een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Iso-20
Iso-20 is een met 20 mm FCKW-vrije, milieuvriendelijke, PUR hardschuimkern gevulde sectionaaldeur.
Isolatiewaarde: Rc = 1,0 W/m2K. Dit is meer dan dubbel glas.

Iso-45
Iso-45 is een met 45 mm FCKW-vrije, milieuvriendelijke, PUR hardschuimkern gevulde sectionaaldeur.
Isolatiewaarde: Rc = 2,0 W/m2K. Dit staat gelijk aan de isolatiewaarde van een spouwmuur.

Novoferm Kanteldeuren

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.


De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse profileringen en vrijwel alle RAL-kleuren. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar en bij type Rees is tevens een geïntegreerde loopdeur leverbaar. De deur is uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED-Lichtlijst.
Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving behoort tot de mogelijkheden.


De kanteldeuren zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Er zijn twee verschillende typen kanteldeuren verkrijgbaar; de Komfort en de Magnum. Het verschil zit in de breedte van de garagedeur. Type Komfort is geschikt voor garages tot 3 meter breed en type Magnum voor garagedeuren tot 5 meter breed.

Novoferm Easyport: Geïsoleerde Kanteldeur met of zonder Loopdeur

De Easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur. De deur is ook verkrijgbaar met geïntegreerde loopdeur. Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken.

De Easyport is verkrijgbaar in vier deurprofielen (verticaal smal, verticaal breed, vlak en cassette) en vrijwel alle RAL-kleuren. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld lichtopeningen en een LED-lichtlijst.

Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving behoort tot de mogelijkheden.

De Easyport biedt goede bescherming tegen tocht en vocht door een rubberafdichting rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur.

De 20 millimeter geïsoleerde panelen van de kanteldeur garanderen een isolatiewaarde van K=1,0W/m2K. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage. Uiteraard voldoet de Easyport kanteldeur aan alle relevante veiligheidsnormen binnen Europa én heeft het een fabrieksgarantie van twee jaar.

Novoferm Duoport: openslaande deuren

De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. De Duoport biedt het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele deur hoeft te openen om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan.


Veiligheid voorop!

Novoferm vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom bestaat de mogelijkheid om de Duoport uit te breiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen.


De mogelijkheden:

De Duoport is leverbaar in diverse profileringen en dessins en in vrijwel iedere RAL-kleur. De deur wordt standaard geleverd met een aluminium handgreep.

De voordelen op een rij:
- Inbraakwerend
- Onderhoudsvrij
- Isolatie
- Tochtdicht
- Brede doorgang