Welkom bij de Bruin Garagedeuren & Zonwering

De garagedeuren, overkapping en zonwering specialist in uw regio! De Bruin Garagedeuren & Zonwering is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio als vakkundig bedrijf met een uitstekende vakkennis en serviceverlening.
In onze uitgebreide showroom kunt u tal van onze producten en hun werking zien.

Mede dankzij een ruim assortiment producten en zeer brede vakkennis hebben wij voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing. U kunt bij ons terecht voor al uw garagedeuren, buiten zonwering, raamdecoratie, horren, rolluiken, terrasoverkappingen, glaswanden.

Naast Lopik leveren en monteren wij ook in Lopikerkapel, Benschop, Jaarsveld, Polsbroek, Polsbroekerdam, Cabauw, Schoonhoven, Bergambacht, Haastrecht, De Vlist, Waarder, Driebruggen, Harmelen, Bodegraven, Berkenwoude, Woerden, Stolwijk, Ammerstol, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Leerdam, Culemborg, Houten, Utrecht en omstreken. Wij leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten, projectmatig of via een VvE.

Nieuws

Grandioze Garagedeur Dagen

Op vrijdag 4 (10.00-17.00 uur) en zaterdag 5 juni (12.00-17.00 uur) krijgt u bij aanschaf van openslaande garagedeuren 25% korting én een gratis gasdrukveer. Bij aanschaf van een sectionaal garagedeur ontvangt u de motor gratis en een Homematic waarmee u de deur via een app op afstand kunt bedienen. Bovendien verloot Novoferm 2 gratis garagedeuren per dag onder alle bestellingen. Kom vrijdag of zaterdag langs om kans te maken.

Vorig jaar tijdens de grandioze garagedeur dagen was 1 van onze klanten de gelukkige winnaar van een gratis garagedeur. Wellicht wint u dit jaar een van deze deuren!

Grandioze Garagedeur Dagen

De actie
Novoferm Nederland B.V. is de grootste fabrikant ter wereld op het gebied van garagedeuren.

In samenwerking met Novoferm organiseren we 27 en 28 november 2020 de Grandioze Garagedeur Dagen.

Je krijgt deze dagen bij de aanschaf van een openslaande garagedeur een waarde cheque t.w.v. €500,- inzetbaar voor korting op de deur en/of de aanschaf van accessoires én een GRATIS LED-lijst.

Bij de aanschaf van een sectionaaldeur krijg je de aandrijving én een LED-lijst GRATIS.

Bovendien verloot Novoferm twee GRATIS garagedeuren PER DAG onder alle bestelde deuren!

Hoe werkt het?
Wanneer je tijdens de Grandioze Garagedeuren Dagen onze showroom bezoekt en een openslaande garagedeur besteld, dan krijg je een waarde cheque t.w.v. €500,-, inzetbaar voor korting op de deur en/of de aanschaf van accessoires én een gratis LED-lijst. Bij de aanschaf van een sectionaaldeur krijg je de aandrijving én een LED-lijst gratis.
Iedere dag worden er uit alle bestellingen twee winnaars getrokken.
Let op: de bestelling moet in de showroom worden geplaatst, dus niet online of via de telefoon. De gratis deur betreft alleen de deur zelf, extra accessoires en montage zijn niet gratis.

We volgen de richtlijnen van de RIVM, zodat u ons met een gerust hart kunt bezoeken.

Herfstactie

Tijdens de herfstactie van Novoferm ontvang je €500,- korting bij de aanschaf van een openslaande garagedeur.

Bij de aanschaf van een Novoferm sectionaal garagedeur ontvangt u een gratis Novoport aandrijving inclusief handzender t.w.v. van €540,-

Contact

De Bruin Garagedeuren & Zonwering

2e Industrieweg 12
3411 ME Lopik
0348-447017
info@debruinzonwering.nl

Social

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
4 juni van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag
5 juni van 12.00 - 17.00 uur
Zondag
Gesloten
Overige
bereikbaar op 0348-447017